#56 İspanya'da yaşayan yabancılar için önerdiğimiz Sağlık Sigortası

İspanya'da yaşayan yabancılar için en iyi sağlık sigortasına sahibiz ve bunu en iyi olarak söylüyoruz, çünkü Extranjería'nın talep ettiği her şeye sahiptir ve ayrıca Sağlık Sigortası Danışmanı olarak yardımımızı alırsınız, böylece çift koruma sağlarız!

Yerleşim belgelerinizi işlemek için bir yabancı olarak İspanya'ya geldiyseniz veya en iyi İspanyol sağlık hizmetini istiyorsanız, size yardımcı olmak için buradayız. Şimdi çevrimiçi sağlık sigortanız hakkında bilgi isteyin.

Neden İspanya'da yaşayan yabancılar için bir sağlık sigortasına ihtiyacınız var?

Göç Yasası'na göre, İspanya'da 90 günden fazla süreyle ikamet etmeyi planlıyorsanız, Avrupa Birliği vatandaşıysanız Avrupa Birliği Vatandaşı Kayıt Belgesi veya değilseniz İkamet İzni (Permiso de Residencia) başvurusunda bulunmalısınız. Her iki durumda da İspanya'da ikamet eden yabancılar ücretsiz sağlık hizmetine hak kazanmadıkları sürece özel sağlık sigortası yaptırmalıdır.

İspanya'da ücretsiz sağlık hizmetinden kimler yararlanır?

İspanyol yasalarına göre, işçi veya serbest meslek sahibi olarak sosyal güvenceye katkıda bulunanlar, sosyal güvenliğe kayıtlı oldukları için "ücretsiz" sağlık hizmetine erişebilirler. Aynı zamanda benzer bir durumda olanlar da hak kazanır, bu durum işsizlik yardımı alanlar, sosyal güvenlik emeklileri veya diğer katkı payı ödeyen emeklilik maaşı alanlardır. Ayrıntıları 3 Ağustos 2012 tarihli Kraliyet Kararnamesi 1192/2012'de bulabilirsiniz.

Yabancılar için İspanya'da Sağlık Sigortası için Hangi Koşulları Taşımalıdır:

  • Kapsam Dahilinde Olmalı: Yabancılar için Sağlık Sigortası ek ödemeler veya ek ücretler içermemelidir, yalnızca sabit bir prim ödersiniz. Yabancılar için sağlık sigortasında zorunlu.

  • Tam Kapsama Sahip Olmalı: İspanya'da yabancılar için Sağlık Sigortası birinci basamak sağlık hizmetlerini, uzmanlık alanlarını, tanı yöntemlerini, acil durumları, hastaneye yatışları vb. içermelidir... Yabancılar için sağlık sigortasında zorunlu.

  • Acil Hayati Durumlar İçin Bekleme Süresi Olmamalı: İlgili yasalara göre, ilk günden itibaren en iyi sağlık hizmeti sağlayıcılarına ve uzmanlara erişim sağlayabileceksiniz ve hayati acil durumlar ve kazalar için bekleme süresini kaldırarak. Yabancılar için sağlık sigortasında zorunlu.

  • Elçilik İçin Sertifika: Sigorta şirketi, yabancı elçiliğine sağladığı uygunluğu gösteren bir sertifika düzenlemelidir. Elçilik için sertifika sağlayacağız ve süreçle ilgili rehberlik sağlayacağız.

  • 1 Yıl Süresince Geçerli: Yabancılar için sağlık sigortası tüm süre boyunca aktif olması tavsiye edilir, ancak düzenlemeye göre İspanya'da yabancılar için sağlık sigortasının başlangıçta en az 1 yıl süreyle geçerli olması gerekmektedir. Yabancılar için sağlık sigortasında zorunlu.

İspanya'da yabancılar için satışa sunduğumuz sağlık sigortası, büyükelçiliklerin ikamet ve vatandaşlık başvurularını yapabilmeniz için gerekli olan tüm koşulları karşılar. Çevrimiçi sağlık sigortanız hakkında şimdi bilgi isteyin.

Ayrıca, bir nedenden ötürü Göçmenlik Ofisi (Extranjería) size vize vermezse, paranızın iadesi yapılmayacaktır.

İspanya'da Yabancılar İçin Sağlık Sigortası Hangi Konuları Kapsar:

  • Birinci basamak veya genel tıp, çocuk hastalıkları, hemşirelik hizmetleri, acil servisler gibi hizmetler.

  • Tıbbi uzmanlık dallarına erişim.

  • Basit tanı testleri: Klinik analizler, ultrasonlar, röntgenler ve aynı zamanda gelişmiş tanı testleri: manyetik rezonans görüntüleme, endoskopiler, bilgisayarlı tomografi vb.

  • Rehabilitasyon ve fizyoterapi tedavileri; onkolojik tedaviler, solunum terapileri, psikoterapi oturumları, radyoterapi vb.

  • Hastaneye yatış ve ayaktan cerrahi müdahaleler.

  • İkinci Tıbbi Görüş. Ayrıca uluslararası alanda tanınmış uzmanlarla.

  • Seyahat sırasında Yardım ve Tıbbi Harcamalar, yıllık 6.000 €'ya kadar limit ile.

  • Özellikle kornea ve kemik iliği nakilleri.

Yabancılar İçin Sağlık

Yabancılar İçin Sağlık Sigortası Türleri:

  • Çalışmayan yabancılar için sağlık sigortası

  • Çalışmayan yabancı aileleri için sağlık sigortası

  • Öğrenci yabancılar için sağlık sigortası

  • Öğrenci yabancı aileleri için sağlık sigortası

  • Kar amacı gütmeyen ikamet yabancıları için sağlık sigortası

İspanya'ya Seyahat Eden Yabancılar için Sağlık Sigortası

  • İspanya'ya 3 aydan kısa süreli seyahat eden AB vatandaşları, geçici bir seyahat için Avrupa Sağlık Sigortası Kartı başvurusunda bulunmaları durumunda kamu sağlık hizmetinden yararlanabilirler. Seyahat sırasında İspanya'da yabancılar için sağlık sigortası satın alabilirler.

  • İspanya'da eğitim gören AB dışı öğrenciler, öğrenci sağlık sigortası konusunda üniversitelerin gereksinimlerini karşılamak zorundadırlar. İspanya'da ikamet etmeyen öğrenciler, İspanya'ya girişlerini kayıt ve öğrenim belgesi gibi belgelerle belgelemelidirler.

Kâr Amaçsız İkamet İzni İçin Sağlık Sigortası Nedir?

  • Kâr amacı gütmeyen ikamet izni, İspanya'da faaliyet göstermeyen veya meslek sahibi olmayan yabancıların İspanya'da ikamet etme yetkisi talep ettikleri bir izindir.

  • Başvurulan kişi, kendisinin ve ailesinin geçim masraflarını karşılamak için yeterli mali kaynağa sahip olduğunu ve gerekirse ailesinin masraflarını karşılayabileceğini göstermelidir.

  • Ayrıca, ikamet süresince sağlık hizmeti sunan bir sigorta şirketi ile yapılmış bir özel sağlık sigortası poliçesi satın almalıdır.

Kâr Amaçsız İkamet İzni İçin Sağlık Sigortası Nasıl İşler?

  • Geçerli bir İspan

yol özel sağlık sigortası poliçesi sunulmalıdır.

  • Sigorta poliçesi en az bir yıl süreyle geçerli olmalıdır.

  • Poliçenin sahibi, İspanya'da kişi başına bir özel sağlık sigortası poliçesi düzenlemelidir.

İspanya'da Sağlık Sigortası Teklifi Nasıl Alınır?

  • İspanya'da yabancılar için sağlık sigortası teklifleri almak için bize ulaşın. Size en iyi teklifleri sunmak ve sizin için en uygun sağlık sigortasını seçmenizde size yardımcı olmak için buradayız. İspanya'da yabancılar için sağlık sigortası için hemen çevrimiçi bilgi isteyin ve güvende olmanın ilk adımını atın!

İspanya'da yabancılar için en iyi sağlık sigortası

Görüşümüze göre, maliyet ve kapsama açısından İspanya'da yabancılar için en iyi sağlık sigortasını sunuyoruz. Ayrıca, sağlık sigortası danışmanları olarak, sigorta poliçenizi satın alma ve sürdürme sürecinizde sizi yönlendireceğiz. Sağlık sigortaları konusunda uzmanız. İspanya'da yabancılar için sağlık sigortası hakkında bilgi isteyin!


Neus Molina Reboreda

Neus Molina Reboreda, es la Agente que asesora en SEGURCOWORKING.

Su formación y experiencia de más de 12 años en un despacho de abogados, su paso por un departamento de atención al cliente durante más de 6 años y su vocación como agente de seguros ha formado en lo personal y profesional a Neus

https://www.segurcoworking.com
Anterior
Anterior

#57 تأمين الصحة للأجانب في إسبانيا الذي تحتاجه

Siguiente
Siguiente

#55 L'assurance santé pour les étrangers en Espagne dont vous avez besoin